Köszöntő!
A
székesfehérvári Noé-Hegyi Szent István Borlovagrend nevében tisztelettel köszöntöm honlapunk látogatóit. Borlovagrendünk tagsága a 2002-es megalakulása óta az Alapszabályban rögzített célkitűzések megvalósításán közös erővel munkálkodik.

A Koronázóváros történelme, őseink és a múlt tisztelete, valamint legendánk szerint a római korig visszanyúló, Noé-hegyi szőlő és borkultúra hagyományai stabil alapot szolgáltattak Borlovagrendünk létrehozásához.


Tagságunk – a legnemesebb italt, a bort tisztelő – szőlő és bortermelő gazdák, pincészetek, hobbi-borászok és bort tisztelő polgárok körét tömörítő, összetartó közösség. A megalakulás óta eltelt évek során tagságunk kiforrta magát, Borlovagrendünk letisztult, érettebbé vált és nemesedett is. Tagjaink felkészültsége a szakmai tevékenységgel kapcsolatos feladatok színvonalas ellátását és megvalósítását segíti. Borlovagrendünk küldetésszerűen népszerűsíti pincészetei borainak – kiemelten Zengő Zászlós borának - mint egészségvédő és természetes italnak a mértékletes fogyasztását.


Büszkék vagyunk elért eredményeinkre, eddigi sikereinkre, melyek továbbra is a minőség iránt köteleznek el bennünket. Köszönetet nyilvánítok mindazoknak, akik tevékenységükkel hozzájárultak Borlovagrendünk megalapításához és eredményes működtetéséhez, és emelem poharam valamennyi borlovag és borbarát egészségére.


Székesfehérvár

  1. Dinnyés Ferenc

  2. elnök-nagymester